logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Treći dan kampa


Naši kamperi su se veoma lako probudili čak pre alarma i sa nestrpljenjem čekali jutarnji trening. Još nije primetan veliki umor kod naših mališana.

Na doručku smo sve smazali i spremni dočekali prepodnevni trening. Iako je bilo dosta vruće to nije smetalo malim fudbalerima da na veoma visokom nivou treniraju, pošto je trening bio veoma težak i naporan. Pokazali su da su veoma spremni i orni za rad, usavršavanje novih kretanja, kao i novih elemenata tehnike fudbalske igre. Ponašaju se kao pravi profesionalci! Treneri su veoma zadovoljni prikazanim igrama do sada na kampu, a najviše nas raduje njihovo drugarstvo, smeh i zabava između treninga.

Posle treninga imali smo ručak, a nakon toga je usledilo ocenjivanje soba. Moramo priznati da su se Vargaši istinski potrudili da higijena u sobama bude na zavidnom nivou. Pre popodnevnog treninga usledila je video prezentacija na kojoj su naši dečaci gledali utakmicu između Barselone i Valensije u svom uzrastu.

Popodne na treningu nastavili smo utakmice drugog kola Svetskog prvenstva gde je bilo dosta uzbuđenja. (opširnije u sledećem izveštaju)

Nakon uspešnog dana naši kamperi su posle večere dobili zasluženi džeparac koji su sa osmehom potrošili.

Klinci su uveliko na spavanju a sutra nas očekuju i prijateljske utakmice!

skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala