logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Četvrti dan kampa


Ovog jutra kamperi su ustali vidno umorni, ali taj umor im nije umanjio želju za treningom. To se videlo u hodniku hotela, kada su svi bili spremni pre vremena planiranog za polazak. Iako im je trebalo više vremena nego obično da se razbude, kamperi su odlično odradili trening i sa osmesima na licu napustili teren i uputili se ka hotelu. Nakon doručka smo imali pauzu od sat vremena, koju su kamperi iskoristili i odmarali u svojim sobama.

Drugi trening smo zamenili Evropskim prvenstvom, jer prethodnog dana nije bilo uslova da se odigraju utakmice 2. kola. Utakmice su prošle u najboljem redu, bilo je izliva emocija i pozitivnih i negativnih, ali to je sastavni deo igre. Po povratku u hotel treneri su ocenili sobe malih "Vargovaca" (napredak je evidentan). Nakon ručka kamperi su otišli u svoje sobe na obavezan odmor da "napune baterije". Nakon popodnevne dremke kamperi su se spremili za prvenstvo, a pre toga su imali prezentaciju o "Fer plej" igri i ponašanju. Poslednje kolo u grupnoj fazi je završeno na najbolji mogući način, goleadom. Videli smo puno lepih golova, efektnih poteza i naravno odbrana golmana.

Na večeri smo proslavili rođendan malog "Vargovca", Vukašina Popovića, i uz lepu atmoferu i pesmicu "smazali" tortu. Nakon večere uputili smo se u sobe. Sutra nas čeka novi dan, novi pokušaji da se savladaju emocije, umor i naravno da se savladaju tehnički elementi.

Sportski pozdrav!

skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala