logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Drugi dan kampa


Drugi dan našim kamperima je počeo veoma radno. Na trening su, još uvek pospani, izašli u 7:15h. Mlađa grupa radila je sa trenerom Predragom i Krstom i tema treninga je bila vođenje lopte. Starija grupa je radila sa trenerom Nikolom, a tema njihovog treninga bila je usmeravajući prijem lopte. Nakon treninga treneri su istakli zadovoljstvo onim što su polaznici kampa prikazali.

Nakon prvog treninga usledio je doručak posle kog su polaznici kampa imali dovoljno vremena da se odmore i pripreme za novi trening i nove zadatka koje su treneri postavili ispred njih. Teme drugog treninga su bile iste kao i teme na prvom treningu, a treneri su ponovo bili zadovoljni prikazanim od strane naših kampera. Posle drugog treninga usledio je ručak, a nakon toga obavezan odmor koji su kamperi iskoristili za dopunu energije za utakmice koje su ih čekale uveče.

Pre toga kamperi su nakon odmora otišli u salu gde im je trener Nikola održao predavanje o timskom duhu. Posebno želimo da istaknemo to da su naši kamperi aktivno učestvovali u predavanju i svojim odgovorima oduševljavali trenere. Da bi se malo razmrdali pre utakmica polaznici kampa su sa trenerim otišli u kratku šetnju. Nakon koje su usledila pripreme za utakmice Lige Šampiona koju igraju mlađi polaznici kampa podeljeni u 4 ekipe.

Ligu Šampiona igraju ekipe: REAL MADRID, MANCHESTER UNITED, BAYERN MINHEN I CHELSEA. Starija grupa takmiči se u Kupu nacija u kojoj igraju reprezentacije BRAZILA, ARGENTINE I NEMAČKE. Na svim utakmicama viđeno je mnogo lepih poteza i golova. Driblinzi i finte od kojih zastaje dah. Danas su igrane grupne faze takmičenja, dok sutra počinje eliminaciona faza. Nakon utakmica Lige Šampiona, usledila je večera, a nakon nje treneri su polaznicima kampa pustili film o najboljem igraču sveta Mesiju.

Tako je kraju priveden ovaj naporni dan. Do novog viđenja NAPRED VARGA!skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala