logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Ko se to najčešće raduje?


fudbalski radovanje

Kada neki fudbaler postigne gol, kao po nekom nepisanom pravilu sledi radovanje tog igrača sa saigračima. Tako je mnogim fudbalerima način radovanja postao zaštitni znak, koji ih prati tokom cele karijere. Međutim, da bi jedan fudbaler proslavljao pogodak, on najpre mora da ga postigne, a da bi uopšte došao u situaciju da često postiže golove taj fudbaler je morao mnogo da vežba i trenira kada je bio mali.

Taj recept za budućnost je preuzeo i Marko Nikolić, polaznik najmlađe selekcije u našoj školici. Marko je redovan i maksimalno posvećen na svakom treningu, uvek sluša trenere, poštuje saigrače i kao posledica svega toga došli su i golovi koje Marko postiže sve češće kako na treninzima tako i na utalmicama. Osim što naš Mare na svakom treningu vežba postizanje golova, on je rešio da uvežba i različite načine radovanja. Nekada se raduje u stilu velikog Kristijana Ronalda, nekada imitira avione, a povremeno improvizuje različite akrobacije kako u vazduhu tako i na zemlji.

I tako dok Mare postiže i proslavlja svoje golove, njegovim trenerima ne preostaje ništa drugo osim da gledaju i uživaju, uz povike bravo Marko.

fudbalski radovanje     fudbalski radovanje