logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Najbolje za kraj


Poslednji vikend FSB lige obeležila je veoma lepa, maštovita, efikasna i borbena igra. Kada se sve ovo uzme u obzir i na to se doda pozitivna energija, timski duh i osmesi naših klinaca onda ni rezultat nije izostao.

Iako na ranijim izvešajima rezultat nije spominjan, jer nam nije prioritet ovog puta za kraj red je da se spomene. Samo ovaj put i više nećemo. Obećavamo!

Naime, poslednjeg vikenda smo neporaženi. Sve selekcije od najmlađih do najstarijih su ostvarile pozitivne rezultate, tako da treneri i rukovodstvo imaju razloga za zadovoljstvo. Takođe svi imamo razloga za malo nezadovoljstvo, a to zato što se liga završila i nećemo biti u mogućnosti da nastavimo sa dobrom formom.

Ipak, ostaje nam da treniramo još više, sa još više pozitivne energije, i još više osmeha i da na proleće nastavimo gde smo stali.

Ne treba zaboraviti i prijateljsku utakmicu generacije 2009 protiv Woodbal-a, koja je u sklopu priprema za Mini-maxi ligu koja uskoro počinje. Klinci su pokazali veoma efikasnu i timsku igru. Sve pohvale idu na račun klinaca iz Bele grupe.

Do sledećih utakmica... Sportski pozdrav!


skola fudbala