logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Prvi put na snegu


Ekipa U-11 je u subotu po pravim zimskim uslovima odigrala utakmicu protiv vršnjaka iz FK Dif. Beli prekrivač nije omeo naše momke da prikažu veoma kvalitetnu igru, iako su se prvi put susreli sa takvim uslovima na terenu.

Sama utakmica će ostati upamćena i po velikoj borbenosti obe ekipe, ali i po lepim golovima i potezima koji su malobrojnoj i promrzloj publici često grejali dlanove. Ipak, jedan detalj sa utakmice ostaće upamćen kao potez kojim svi u našoj školi treba da se ponosimo. Naime, tokom prvog poluvremena naš igrač Ognjen Mitić našao se u izglednoj prilici ispred protivničkog gola. Naš Ogi je predriblao golmana posle čega je pao i iznudio kazneni udarac za svoju ekipu. Međutim, Ogi je potom prišao sudiji i rekao kako penal nije opravdano dosuđen, jer ga golman nije faulirao, nego je on pao jer se okliznuo.

Ovim potezom Ognjen je još jednom potvrdio da je pravi primer i da svi igrači treba da se ugledaju na njega. Konačno da je i u našoj zemlji jednom fudbal pobedio. Bravo momci!

golmani skola fudbala