logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Prvi treninzi na Novom Beogradu
Здесь новыешаблоны Joomla
креативные Joomla шаблоны.


Škola fudbala Varga počela je sa treninzima na novoj lokaciji, balon „Classics“, Gramšijeva 11, Novi Beograd (iza starog Merkatora).

Svaki početak je težak, a naš je protekao uz osmehe i vredan rad. Upornost, zalaganje i trud mališana nisu promakli budnom oku trenera. Svoj elan i energiju preneli su i na njih.

skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala

Pred našim mališanima je veliki posao. Prvo treba usvojiti i jačati prave vrednosti kao što su: sticanje radnih navika, poštovanje, zajedništvo, tolerancija, jačanje karaktera, sticanje pobedničkog mentaliteta i timskog duha. Treba vredno trenirati i unapređivati fudbalsko znanje i veštine. Treba voditi računa o školi i istovremeno biti dobar učenik. Ali sve je lakše kada su tu novi drugari i druga porodica – škola fudbala Varga.

skola fudbala


Termini treninga u balonu „Classics“ su: ponedeljak 19-20h sreda 18-19h petak 18-19h

Pozivamo sve zainteresovane dečake i devojčice, uzrasta od 5 do 11 godina da nam se pridruže. Prijave putem telefona, 069/710-145, ili putem mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Upis traje tokom cele godine.

Svi polaznici na poklon dobijaju jednu opremu za trening. Tokom prvog meseca treniranja plaćate samo 50% od članarine.


каталог фаберлик на сайте faberllena.ru
народная медицина