logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Radni peti dan kampa
Здесь новыешаблоны Joomla
креативные Joomla шаблоны.


skola fudbala

Danas kad smo se probudili, u 7:00 sačekalo nas je hladno vreme, ovog puta bez kiše tako da smo mogli da odradimo prvi trening napolju. Starija grupa je koordinaciju i žongliranje, dok su malci su malci odradili trening zabave i animacije tj elementarne igre. Ovaj trening nam je dobrodošao da se razbudimo i oraspoložimo pred nastavak radnog dana.

Nakon treninga i doručka klinci su počeli da se spremaju za drugi trening. Na drugom treningu je bilo veoma zanimljivo i radno. Starija grupa je radila otkrivanje, dok su malci radili obuku driblinga i žongliranja. Mali kamperi su savladali sve zadatke koje su im treneri zadali. Posle drugog treninga vratili smo se u sobe gde su mali fudbaleri imali zadatak da spreme svoje sobe, jer su imali ocenjavanje istih.

Posle ručka kao po običaju,usledio je obavezan odmor svako u svojim sobama naravno. Posle odmora uputili smo se u salu za prezentaciju. A treneri su imali tu čast da deci izprezentuju veoma zanimljivu i poučnu temu o možda i najpoznatijoj fudbalskoj školi. O školi i kampu po imenu „La masia“ španskog velikana Barselone. Ovo je deci bila ubedljivo najzanimljivija prezentacija do sada. Bezbroj pitanja, svi do jednog su bili aktivni i učestvovali zajedno sa nama što nas posebno raduje.

Nakon prezentacije u predivnoj atmosferi otišli smo do soba da se spremimo za nastavak svetskog prvenstva. Veoma motivisani igrači Srbije,Nemačke,Belgije, Argentine,Brazila,Španije i Portugala izašli su na terene i odigrali svoje utakmice. Izveštaje sa tih mečeva možete pročitati na našem sajtu u posebnoj rubrici.

Odmah posle odigranih utakmica uputili smo se u hotel na presvlačenje i sređivanje za večeru. Deca su bila oduševnjena večerom, a pogađajte šta je bilo za večeru? Pogodili ste. Pizza a i prelep kolač. Svi srećni i zadovoljni popeli smo se u sobe, a treneri su decu zbog dobrog ponašanja u hotelu kao i na terenu, nagradili povišenim džeparcem i produženjem vremena predviđenog za slobodne aktivnosti na dodatnih 30 minuta.Svi zajedno smo se našli na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme i popeli se u sobe. Deca vidno umorna brzo su oprala zube i spremila se za spavanje a nedugo zatim su i svetla su bila ugašena.

Moramo da naglasimo da je ovo bio možda i najlepši dan kampa do sada i da smo svi do jednog uživali u čarima Brzeća.

skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala     

каталог фаберлик на сайте faberllena.ru
народная медицина