logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Treći dan kampa
Здесь новыешаблоны Joomla
креативные Joomla шаблоны.


skola fudbala

Trećeg dana kampa smo se probudili kao i prethodnog. Zbog malo lošijeg vremena bili smo primorani da prvi trening odradimo u sali. Treningom je kao i uvek vladala pozitivna atmosfera. Takođe smo primetili, što nas posebno raduje, da deci ne manjka želje za novim fudbalskim saznanjima. Prvi trening nije dugo trajao ali je bio izuzetno zanimljiv.

Posle treninga otišli smo do soba a zatim je usledio i doručak. Nakon doručka usledio je mali predah i spremanje za drugi trening.

Na drugom treningu starija grupa je radila obuku nastavka kretanja nakon predate lopte dok su mladji se takmičili u štafetnim igricama sa loptom i obnavljali kontrolu lopte.Kakav je trening bio govori i jačina pozdrava na kraju treninga koj ste imamo utisak mogli da čujete i u Beogradu. Najstariji fudbaleri u klubu su se samovoljno prijavili da nose rekvizite nazad u hotel što dovoljno govori o radnoj atmosferi na kampu.

Čim smo stigli počelo je spremanje i sredjivanje soba. Nešto kasnije treneri su obišli sobe i podelili ocene za urednost, disciplinu i higijenu.Ubrzo su deca bila spremna i za ručak gde se videlo da su veoma umorna jer su pojeli sve iz tanjira. Usledio je obavezan odmor na kom su deca skupljala snagu za nastavak dana.

Po završetku odmora decu smo odveli u salu za prezentaciju u kojoj su gledali dokumentarac o Zidanu. Posle prezentacije otišli smo do soba da se spremimo za nastavak svetskog prvenstva Brzeće 2018. Stručni izveštaj sa svetskog prvenstva imate prilike da pročitate na našem sajtu. Taman što smo završili trening i krenuli u hotel počela je kiša. Tako da slobodno možemo da kažemo da nas je vreme danas poslužilo. Deca su se istuširala i spremni su dočekali večeru. Po završetku večere, svi zajedno smo odgledali utakmicu Argentina-Nigerija a zatim smo imali sastanak. Klinci su ranije legli i vidno umorni brzo se uspavali.

skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala

каталог фаберлик на сайте faberllena.ru
народная медицина