logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Peti dan kampa


skola fudbala

Naši kamperi jutros su se jedva probudili, primetan je veliki umor kod naših mladih fudbalera. Doručak je protekao u najboljem redu, pomazali smo sve iz tanjira i spremni dočekali jutarnji trening.

Na treningu je sve prštalo od rada, prvo smo se malo igrali, da podignemo temperaturu tela, da u glavni deo treninga uđemo maksimalno spremni što smo i učinili. Tema treninga bio je udarac po lopti. Prvo smo u formacijama od po četiri igrača vršili udarce svim delovima stopala, sa akcentom na brz pokret noge, dobar položaj stopala, tela u trenutku udarca kao i nastavak kretanja posle odigrane lopte. Nakon toga smo se podelili u tri poligona gde smo kroz određene situacije iz igre vežbali dodavanja unutrašnjom stranom stopala, sa duplim pasom, prilaskom igrača nakon odigrane lopte i dodavanja lopte u noge igraču kao i u prostor. Klinci su nam pokazali da se odlično snalaze i da usvajaju date elemente što nas izuzetno raduje!

Usledio je ručak, odmor a onda još malo zabave gde smo pre popodnevnih utakmica na Svetskom prvenstvu imali kviz znanja. Pitanja su najviše bila iz fudbala ali bilo je dosta zanimljivih stvari i van sporta gde su nam klinci dali presmešne odgovore i stvarno smo se izuzetno dobro zabavili!

Poslednje kolo Svetskog prvenstva doneo je rasplet u grupama i već su određeni prvi finalisti i kod vargaša i kod varginjosa (opširnije u narednom izveštaju).

Posle večere, malo smo se prošetali napolju, zbog velikih vrućina koje nas prate tokom dana prija nam blagi pad temperature i lagana šetnjica pred spavanje.

Klinci trenutno uveliko spavaju i pune baterije za sutrašnje izazove!