logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Druženje najmlađih polaznika


Proteklog vikenda imali smo priliku da prisustvujemo druženju najmlađih polaznika škole fudbala Varga. Reč je o polaznicima koji treniraju u balonu Foot i polaznicima koji treniraju u balonu na Novom Beogradu. Iako treniraju na različitim mestima, osim boja istog kluba povezuje ih i velika ljubav prema fudbalu.

Polaznici su bili podeljeni u nekoliko grupa i svaka grupa je birala naziv za svoju ekipu. Svi smo očekivali da naši polaznici izaberu ime nekog velikog fudbalskog kluba poput Barselone, Real Madrida, ili ime poznatijih nacionalnih selekcija poput Brazila, Španije... Na iznenađene svih na ovom mini fudbalskom druženju imali smo duele Jagoda, Pomorandži, Šljiva i Limuna. Krajnje jedinstveni nazivi fudbalskih ekipa. Kad smo pitali nase polaznike odakle im inspiracija za takva imena, odgovor smo dobili da je to zbog boje markera koji su nosili tog dana.

Osim prikazane kreativnosti u izboru imena ekipe, polaznici su pokazali veliku kreativnost i na terenu. Viđen je veliki broj driblinga i finti koji su mamili aplauze svih prisutnih navijača. Osmesi na licima naših polaznika, govore o tome da je cilj druženja uspeo, jer njihov osmeh je naš najvažniji zadatak.skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala