logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Igramo sve bolje


Prošle subote, u okviru Mini-maxi lige polaznici starije grupe odmerili su snage sa drugarima iz škole fudbala “Soccer mr”.

Iako su naši “fudbaleri” bili desetkovani odsustvom nekolicine igrača, odigrali su do sada najbolju utakmicu i zabeležili ubedljivu pobedu. Kada kažemo pobedu, ne aludiramo samo na rezultat, nego na njihov odnos prema igri, zalaganje svakog pojedinca, demonstraciju tehničkih elemenata i na kraju veliki broj postignutih golova. “Varge” je predvodio Ognjen Mitić, strelac 3 pogotka, od čega su prva dva za špice sportskih emisija. Ognjen je bio pravi lider na terenu, odigrao je bez greške u defanzivi, kreirao napade svoje ekipe i kao što smo već napisali postigao tri gola. U stopu su ga pratili hitronogi Ilija Simović, strelac 2 gola, defanzivni vezista Nikola Stanojevski takođe strelac 2 gola, kao i Alek Bašica koji je postigao jedan ali ništa manje vredan gol. Veoma važan doprinos u igri pružili su i Aleksandar Dilić, kao i Andrej Bajić, a na golu besprekorno je mrežu čuvao Niko Gaković.

Svi ovi momci, kao i njihovi drugari koji ovog puta nisu bili u mogućnosti da im pomognu, su pokazali zavidan napredak u igri u proteklih nekoliko meseci, što polako počinju da pokazuju i na utakmicama. Da ovo nije bio samo splet srećnih okolnosti, nadamo se, pokazaće se i u narednom periodu.

dres skole fudbala