logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Informator i pravilnik škole fudbala Varga


Škola fudbala Varga je osnovana 01.10.2014. godine sa namerom da se posveti sportskoj edukaciji mladih igrača kroz fudbal i za fudbal.

Cilj škole fudbala je da se deci prenesu prave vrednosti kao što su: sticanje radnih navika, poštovanje, zajedništvo, tolerancija, jačanje karaktera, sticanje pobedničkog mentaliteta i timskog duha. Usmeravamo decu da kroz rad, zabavu i druženje izgrade svoju ličnost a u isto vreme postanu dobri fudbaleri. Naša želja je da stvaramo podično-drugarsku atmosferu u kojoj će se deca osećati prijatno i sigurno da bi mogla da iskažu sav svoj potencijal. Kroz stručno pedagoški rad zadovoljavamo osnovne potrebe dece za igrom i kretanjem, podstičemo pravilan razvoj celog tela, kao i razvoj motorike celog tela, učimo decu osnovnim elementima tehnike fudbala, fer pleju kao i lepom ponašanju.

Osnovni zadatak, škole fudbala Varga, jeste da podstakne individualni napredak svakokg pojedinca, kako u učenju i savladavanju fudbalskih veština tako i u učenju osnovnih ljudskih i socijalnih vrednosti, te nam takmičarski rezultat nije u prvom planu a naručito kada su u pitanju mlađe uzrasne kategorije.

U okviru škole fudbala Varga postoji više uzrasnih selekcija. Za svaku selekciju, shodno svom uzrasnom periodu koji je karakteriše, propisan je poseban godišnji plan i program rada. Godišnji plan i program rada sačinjen je od dvomesečnih ili višemesečnih ciklusa, u kojima se realizuju usmerenja u radu sa decom u tehničkom, taktičkom, motoričkom i psihološkom pogledu. Svaki pojedinačni trening, koji škola fudbala Varga realizuje, unapred je osmišljen i pripremljen. Svaku selekciju vodi jedan trener lider (glavni trener) i još nekoliko trenera pomoćnika, a sve sa ciljem da se deci pruži adekvatan stručan i kvalitetan rad na treninzima. Stoga, škola fudbala Varga Vam je obezbedila i veoma kvalitetan trenersko stručni tim koji će znalački umeti da prenese svoje znanje i iskustvo na mlade igrače. Takođe smo propisali i pravilnik ponašanja kako za decu tako i za njihove roditelje i trenere, radi lakšeg vaspitanja i socijalizacije dece.

Preuzmite informator i pravilnik u pdf formatu

skola fudbala