logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Izveštaji sa utakmica


Proteklog vikenda škola fudbala Varga je imala veliki broj utakmica na kojima su zabeleženi veoma dobri rezultati, (koji nisu prioritet u ovom trenutku) ali nas veoma raduje dobra igra i primenjivanje tehničkih elemenata koji se rade na treninzima.

Počinjemo od najmlađih...

2009 Bela grupa
Škola fudbala Varga je ugostila drugare iz Š.F. Dif i prikazala veoma dobru igru. Utakmica je bila veoma borbena, sa puno lepih poteza i driblinga, i što je za svaku pohvalu veoma efikasnu utakmicu. Sve pohvale za članove Bele grupe i samo tako nastavite.

2009 Plava grupa
Članovi plave grupe su igrali protiv Jedinstva iz Surčina u okviru FSB lige. Posle početnog grča, naši klinci su se opustili i počeli da igraju kako znaju, tako da dobra utakmica nije izostala. Za pohvalu je to što su naši mali fudbaleri igrali timski i na utakmici je bilo čak šest različitih strelaca. Bravo deco!

2008 Bela grupa
Članovi plave grupe su igrali protiv Sinđelića, i bilo je potrebno neko vreme da se naši klinci opuste i zaigraju kako umeju. Protivnik je to umeo da iskoristi, ali u drugom delu utakmice naši članovi su se opustili i primenili sve tehničke elemente sa treninga i pokazali veoma veliku borbenost. Svaka čast našim fudbalerima i velika pohvala za zalaganje!

2008 Plava grupa
Klinci iz bele grupe su igrali protiv ekipe Bsk Borča. Naši fudbaleri su demonstrirali veoma dobar i efikasan fudbal. Dominirali su u svakom segmentu igre, i veoma visok rezultat nije izostao. Svi klinci su odigrali veoma dobro, ali na ovoj utakmici, kao posledica timske igre izdvojio se Jovan Matović koji je postigao šest golova. Bravo klinci! Samo tako nastavite!

2007 Plava grupa
Dečaci iz plave grupe su igrali protiv škole fudbala Petlić. Naši klinci nisu pokazali sve što znaju i igru kakvu smo navikli od njih. Protivnik je to umeo iskoristi, naši klinci su se borili i pokušavali na sve načine da preokrenu igru, ali nisu uspeli. Naši klinci su u padu forme, ali su obećali da će već na sledećoj utakmici biti oni pravi i pokazati sve ono što se od njih očekuje.
Nema veze momci! Gore glava i biće bolje na sledećoj utakmici.

2007 Bela grupa
Utakmica Bele grupe je odložena!

2005/2006 Petlići
Ovo je jedina naša takmičarska ekipa i zbog toga će biti napisan rezultat. Naši klinci su igrali prptiv ekipe Mladenovca i pobedili rezultatom 5-1. Momci su odigrali pravu utakmicu sa puno driblinga, lepih akcija i pokazali veoma veliku borbenost. Veoma nas raduje što su naši fudbaleri bili bolji u svakom segmentu igre i samim tim ni rezultat nije izostao. Strelci za našu ekipu su bili: Ristić, Maljković i Bojović x3, ali sve pohvale idu i ostalim igračima koji su dali izuzetan doprinos ovoj pobedi. Bravo momci! Pokazali ste koliko umete, samo nastavite tako!

Do sledećih utakmica... Sportski pozdrav!skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala