logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Liga šampiona na Kopaoniku


Ove godine u organizaciji trenera organizovana je letnja Liga šampiona škole fudbala Varga. Mlađi polaznici kampa podeljeni su u četiri ekipe: Real Madrid, Chelsea, Manchester United i Bayern Minhen.

Liga je zamišljena tako da se igra iz dva dela. Prvi deo je grupna faza i u toj fazi svaka ekipa igra protiv svake. Kada se odigraju sve utakmice, ekipe se rangiraju po broju osvojenih bodova. Drugi deo takmičenja je eliminaciona faza i u toj fazi prvi polufinalni par čine ekipa koja je osvojila najviše bodova i ekipa koja je osvojila najmanje bodova, dok drugi par čine ekipe koje su zauzele drugo i treće mesto u grupi.

Nakon što je odigran prvi deo takmičenja na vrhu tabele se izdvojila ekipa Chelsea, drugo mesto zauzela je ekipa Real Madrid, treće mesto je pripalo ekipi Bayern Minhen, a poslednje mesto ekipi Machester United. Iz ovoga možemo zaključiti da su prvi polufinalni par činile ekipe Chelsea i Manchester United, dok su drugi polufinalni par činile ekipe Bayern Minhen i Real Madrid.

U prvoj polufinalnoj utakmici između Chelsea i Manchester United viđeno je dosta šansi na obe strane. Posle velike borbe pobedu je odnela ekipa Chelsea rezultatom 3-1. U drugoj utakmici smo imali priliku da vidimo veliki broj lepih golova koje je postigla ekipa Bayern Minhen. U toj utakmici pobedu je odneo Bajern rezultatom 4-2.

U sutrašnjem finalu snage će odmeriti ekipa Chelsea i Bayern Minhen, dok će se za treće mesto boriti ekipe Real Madrid i Manchester United.skola fudbala    skola fudbala
REAL MADRID    BAYERN MINHEN
 

skola fudbala    skola fudbala
CHELSEA    MANCHESTER UNITED