logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Najbolje za kraj


skola fudbala

Protekli vikend obeleležio je turnir koji je igrala generacija 2010 i završetak SportBrothers lige koju je igrala generacija 2012.

skola fudbala

Naša selekcija 2010. godišta je učestvovala na ovogodišnjem Milenijum kupu. Uprkos tome što je grupa bila veoma jaka, naša deca su uspela da izbore prvo mesto. U prvom kolu, po izuzetno teškim uslovima za igru selekcija 2010. godišta je podelila bodove sa FK Ada. Dečaci su tokom cele utakmice dominirali i moženo slobodno da kažemo da se protivnik nekim čudom provukao i izborio nerešen rezultat. U drugom kolu smo na megdan izašli FK Bežaniji i jednom rutinskom igrom smo ostvarili pobedu rezultatom 3-1. U trećem kolu se odlučivalo ko će biti prvi u grupi na kraju takmičenja po grupama.

skola fudbala

Za prvo mesto u grupi bila nam je potrebna pobeda protiv Zmajeva od minimum šest golova razlike. To za našu decu je bio samo dodatni motiv da pokažu koliko mogu. Na kraju je rezultat bio 8-1 u našu korist. Nakon grupne faze usledile su polufinalne utakmice. Sastali smo se sa FK Voždovcem u borbi za finale. Nije prošlo mnogo od početka utakmice a već smo poveli sa 1-0. Sredinom utakmice dolazi do totalnog preokreta. Ekipa Voždovca je nakon jedne odbijene lopte i nakon jednog kornera uspela da preokrene rezultat u svoju korist. Nakon toga naši klinci kreću u još žešće napade. Nažalost naši klinci nisu uspreli da preokrenu rezultat. Naša deca su nakon tog meča ostala fizički i emotivno ispražnjena. Ali su uspeli da se konsoliduju i da u borbi za treće mesto poraze odličnu ekipu Rabone. Protivnik je vodio rezultatom 1:0 međutim to nije obeshrabrilo male radilice, tako da su na kraju izvojevali pobedu rezultatom 3-1. Nakon završetka turnira svi na stadionu su se složili oko jednog. Da je selekcija 2010. godišta fudbalskog kluba Varga igrala najlepši fudbal na turniru i da je bilo malo više sportske sreće umesto bronzanim odličjem, deca bi kući otišla sa zlatnim medaljama oko vrata.

skola fudbala

Sport Brothers letnja liga koja je počela u aprilu, završena je proteklog vikenda. Učenisnici su igralo po osam utakmica na stadionu FK Bežanija. U ligi je učestvovalo osam ekipa, Pobeda, Milutinac, Šarić, Bežanija, Institut, TC United, Star i FK Varga. Za fudbalski klub Varga igrali su dečaci 2012. godište i osvojili treće mesto. Mališani su kroz svaku utakmicu bili sve bolji i sve su više napredovali. S obzirom na to da konkurencija nije bila laka, pokazali su borbenost i izvanrednu izdržljivost za svoje godine. Sve pohvala za naše klince i neka samo tako nastave.

skola fudbala
skola fudbala

skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala