logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Ognjen lider generacije


Borbenost u igri, mentalna posvećenost na treningu i davanje maksimuma tokom svake vežbe, odlike su jednog tihog, mirnog i po malo povučenog dečaka. Dečaka koji je uvek spreman za šalu i osmehe, koji zrači pozitivnom energijom i koji je gladan uspeha i pobede. Spojem ovih vrlina dobijamo savršeno izbalansiranu ličnost koja se iz dana u dan trenerima nameće kao jedan od najboljih i najpouzdanijih igrača u selekciji, jednostavnije rečeno, kao lider generacije.

Reč je o Ognjenu Mitiću, članu najstarije selekcije, U-11 i dečaku koji u ovom trenutku može da posluži kao primer svim mlađim polaznicima naše škole, koji treba da se ugledaju na njega. Sa već navedenim vrlinama Ognjen ima sve predispozicije da bude jedan od najboljih igrača generacije.

Međutim po već oprobanom receptu sve to može da se sruši kao kula od karata ukoliko Ognjen ne nastavi vredno da trenira i daje svoj maksimum na treningu. Poznavajući Ognjena verujemo ne samo da će nastaviti da se trudi i vredno trenira, nego da će vremenom on sve to podići na još veći nivo i postati još bolji.

Do sledećeg javljanja...Sportski pozdrav!

ognjen mitic