logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Punom parom od prvog dana


Prvi dan kampa počeo je veoma radno. Ustali smo rano u 06:40 a već u 7:00 uputili smo se ka terenu da odradimo prvi trening. Iako je za većinu ovo veoma rano, treningom je vladala pozitivna atmosfera, disciplina i kvalitetan rad. Dok je starija grupa uvežbavala usmeravajuće prijeme, malci su imali motorička testiranja.

Nakon prvog treninga i kratkog odmora, otišli smo na doručak a zatim su deca imala zadatak da srede sobe, a treneri su ocenjivali. Treneri su bili zadovoljni kako su se mali kamperi potrudili.

Usledio je kratak odmor, a zatim smo krenuli i na drugi trening. Starija grupa je nastavila obuku usmeravajućih prijama za 90 i 180 stepeni koji su povezani sa drugim tehničkim elementima (vođenja, driblinzi i udarac po lopti). Malci su radili obuku vođenja lopte i uživali u tome. Nakon treninga uputili smo se ka sobama. Deca su se okupala, sredila, a potom smo krenuli na ručak.

Posle ručka usledio je obavezan odmor za decu. Nakon toga deca su imala zanimljivo predavanje na temu Fair play. Usledilo je odlazak u sobe i spremanje za treći trening na kom se igralo mini svetsko prvenstvo. Posle veoma zanimljivih utakmica vratili smo se u hotelske sobe i polako se spremali za večeru.

Nešto kasnije deca su dobila džeparac i imala slobodno vreme koje su zanimljivo iskoristili u hotelu.

Vidno umorna neka deca su sama legla u krevet da odmore, a najviše iz razloga da bi sutra bila spremna za treninge, nova nadmetanja kao i nastavak svetskog prvenstva.

Do novog javljanja... Sportski pozdrav!

skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala