logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Radni peti dan kampa


skola fudbala

Danas kad smo se probudili, u 7:00 sačekalo nas je hladno vreme, ovog puta bez kiše tako da smo mogli da odradimo prvi trening napolju. Starija grupa je koordinaciju i žongliranje, dok su malci su malci odradili trening zabave i animacije tj elementarne igre. Ovaj trening nam je dobrodošao da se razbudimo i oraspoložimo pred nastavak radnog dana.

Nakon treninga i doručka klinci su počeli da se spremaju za drugi trening. Na drugom treningu je bilo veoma zanimljivo i radno. Starija grupa je radila otkrivanje, dok su malci radili obuku driblinga i žongliranja. Mali kamperi su savladali sve zadatke koje su im treneri zadali. Posle drugog treninga vratili smo se u sobe gde su mali fudbaleri imali zadatak da spreme svoje sobe, jer su imali ocenjavanje istih.

Posle ručka kao po običaju,usledio je obavezan odmor svako u svojim sobama naravno. Posle odmora uputili smo se u salu za prezentaciju. A treneri su imali tu čast da deci izprezentuju veoma zanimljivu i poučnu temu o možda i najpoznatijoj fudbalskoj školi. O školi i kampu po imenu „La masia“ španskog velikana Barselone. Ovo je deci bila ubedljivo najzanimljivija prezentacija do sada. Bezbroj pitanja, svi do jednog su bili aktivni i učestvovali zajedno sa nama što nas posebno raduje.

Nakon prezentacije u predivnoj atmosferi otišli smo do soba da se spremimo za nastavak svetskog prvenstva. Veoma motivisani igrači Srbije,Nemačke,Belgije, Argentine,Brazila,Španije i Portugala izašli su na terene i odigrali svoje utakmice. Izveštaje sa tih mečeva možete pročitati na našem sajtu u posebnoj rubrici.

Odmah posle odigranih utakmica uputili smo se u hotel na presvlačenje i sređivanje za večeru. Deca su bila oduševnjena večerom, a pogađajte šta je bilo za večeru? Pogodili ste. Pizza a i prelep kolač. Svi srećni i zadovoljni popeli smo se u sobe, a treneri su decu zbog dobrog ponašanja u hotelu kao i na terenu, nagradili povišenim džeparcem i produženjem vremena predviđenog za slobodne aktivnosti na dodatnih 30 minuta.Svi zajedno smo se našli na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme i popeli se u sobe. Deca vidno umorna brzo su oprala zube i spremila se za spavanje a nedugo zatim su i svetla su bila ugašena.

Moramo da naglasimo da je ovo bio možda i najlepši dan kampa do sada i da smo svi do jednog uživali u čarima Brzeća.

skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala    skola fudbala
skola fudbala