logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Sjajno izdanje na turniru “Nastavi tradiciju”


skola fudbala

Polaznici selekcije U-7, odnosno dečaci rođeni 2008. godine, učestvovali su proteklog vikenda na tradicionalnom turniru humanitarnog karaktera, pod nazivom "Nastavi tradiciju".

Na turniru je učestvovalo ukupno 10 ekipa, uključujući i naše mališane, koji su na kraju zauzeli 4. mesto. Ovaj rezultat posebno dobija na značaju kada se u obzir uzmu činjenice da je naša ekipa bila jedna od najmlađih na turniru i da tokom celog turnira rezultat nije bio u prvom planu, te da su primena elementarnih tehničkih veština, kao i razvoj kreativnosti i fudbalske logike bili prioritetni.

Posle nekoliko pobeda protiv ekipa DIF-a i Woodball-a, usledio je poraz posle izvođenja penala u polufinalu turnira od ekipe Kovilova. U utakmici za treće mesto nedostajalo nam je malo snage i sportske sreće, te su i pored velike borbe naši fudbaleri položili oružje protiv ekipe DIF-a.

Na kraju ostaje da pohvalimo sve naše igrače, počevši od Marka Nikolića, Petra Krstića, Jovana Matovića, Strahinje Filića, Vuka Belenzade, Stefana Duljaja, Stefana Burgića kao i Ognjena Ugricu za odlično odigrane utakmice. Bravo dečaci!


skola fudbala    skola fudbala