logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Uspešan fudbalski vikend


Iza nas je još jedan veoma zanimljiv fudbalski vikend koji su priredili članovi škole fudbala Varga.

2005/2006 Petlići
Ovog vikenda kao i prethodnog naša najstarija generacija je bila slobodna. Za vikend je očekuje utakmica protiv FK DIF.

2007 Plava grupa
Klinci iz plave grupe su odigrali još jednu pravu utakmicu. Dečaci su posle malo lošijeg početka utakmice počeli da igraju onako kako se od njih i očekuje. Demonstrirali su sve tehničke elemente koje su naučili na treninzima, pa samim tim je utisak još bolji.

2007 Bela grupa
Još jedna odlična igra i rezultat članova bele grupe. Klinci su bili svuda po terenu i pokazali veoma veliku želju i borbenost. Posebno treba istaći veoma veliko drugarstvo na terenu i golgeterski učinak klinaca iz bele grupe. Trener Filip i verni navijači generacije 2007 mogu biti izuzetno zadovoljni svime što su klinci pokazali.

2008 Plava grupa
Klinci iz plave grupe su bili veoma golgeterski raspoloženi ovog vikenda. Osim golgeterskog učinka, klinci su pokazali i veoma veliki broj driblinga i lepih akcija. Posebno treba istaći timsku igru naših malih fudbalera, i što se toga tiče imaju sve pohvale.

2008 Bela grupa
Veoma velika borbenost i zalaganje klinaca iz bele grupe. Iako je protivnik bio fizički domimantniji naši klinci su željom i voljom sve nadoknađivali, ali na kraju su ostali bez daha što je protivnik uspeo da iskoristi. Sve pohvale za članove bele grupe koji pored svega uspeli da pokažu tehničke elemente koje su naučili. Trener Krsto je bio izuzetno zadovoljan prikazanim od strane svojih igrača. Kakvi su klinci bili govori i aplauz koji su dobili na kraju utakmica od strane vatrenih navijača.

2009 Plava grupa
I ovog vikenda dečaci iz plave grupe su priredili odlične fudbalske predstave. Pored odlične timske igre, mali fudbaleri su demonstrirali lepe akcije, driblinge i pre svega timsku igru. Sve pohvale na račun klinaca iz plave grupe i samo tako nastavite.

Trener Peđa je nije moga da sakrije zadovoljstvo posle obe utakmice i izneo je niz pohvala na račun svojih igrača. Posle obe utakmice klinci su dobili ovacije svojih navijača, što dovoljno govori o igri plave grupe.

Na konferenciji za medije treneri Filip, Krsto i Peđa su izneli zadovoljstvo zbog igre, zalaganja, i primenjavanja tehničkih elemenata sa treninga, i naglasili da ima prostora za napredak.

Do sledećih utakmica... Sportski pozdrav!skola fudbala varga