logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Uzbudljiv fudbalski vikend


Još jedan fudbalski vikend u kome smo uživali, još jedna subota i nedelja tokom kojih smo imali prilike da gledamo velike majstorije malih fudbalera su za nama. Naši fudbaleri su tokom prethodnog vikenda odigrali nekoliko veoma uzbudljivih utakmica, a prvi su nastupili polaznici selekcije U-10, utakmicom 4. kola "Woodball" lige protiv ekipe FSFV-a. Ceo meč se vodila velika borba sa puno lepih golova na obe strane, a u našim redovima posebno su se istakli Nikola Stanojevski sa svojim izuzetno preciznim i kvalitetnim dodavanjima, Jovan Ristić, koji je postigao prelep gol iz voleja i Ivan Vujić sa nekoliko akrobatskih intervencija na golu. Seriju prijateljskih utakmica su otvorili polaznici selekcije U-8 i na terenu balona "Foot" odigrali jednu veoma uzbudljivu utakmicu protiv vršnjaka iz škole fudbala DIF, u kojoj je viđeno puno golova i neverovatnih preokreta. Golgetersku seriju je otvorio Dimitrije Mitić, nastavio je Dušan Conić a debitantski pogodak postigao je i Mateo Đinović.

Nakon ovog uzbudljivog duela na teren su izašli nesto stariji dečaci, polaznici selekcije U-11 i odmerili snage sa školom fudbala Vizard. Ova utakmica će ostati upamćena po dominaciji naših dečaka u svim segmentima igre, a posebno su se istakli Ognjen Mitić, Strahinja Bogdanović, Livio Krnjević, kao i povratnik posle povrede Aleksandar Dilić.

Najslađe smo ostavili za kraj. U nedelju su igrali naši najmlađi fudbaleri, koji su gostovali drugarima iz škole fudbala "Woodball". I na ovoj utakmici je bilo puno lepih poteza. Pohvale su posebno zaslužili Dušan Krstić i Luka Virijević, ali ni ostali mališani nisu puno zaostajali za navedenom dvojicom.

Sa nestrpljenjem očekujemo sledeću subotu i nedelju i još puno lepih golova, atraktivnih driblinga i maštovitih dodavanja koji će krasiti fudbalske terene širom Beograda. Sportski pozdrav, do sledećih utakmica!