logo-v2

facebook2   facebook2   facebook2

2e9def50189b257f98518aa6ef588eb2.jpg
Žabac olimpijada


Prethodnog vikenda 9. i 10. maja zvanično je otvorena Žabac olimpijada pod pokroviteljstvom Saveza za školski sport Srbije, na terenima Veslačkog kluba Partizan na Adi Ciganliji. 32 ekipe su se takmičile u 4 sporta, među njima i škola fudbala Varga, sa dosta uspeha. Sportski uspesi su bili udrugom planu, najvažnije je bilo druženje, razvijanje fer pleja i sportskog duha.

Škola fudbala Varga je bila najmnogobrojnija. Na olimpijadi smo nastupili sa 39 učesnika podeljenih u tri ekipe, svrstane u tri grupe po godištima: 2003-2005. godište, 2006-2007. godište, 2008. godište i mlađi.

zabac olimpijada

Hteli smo da se oprobamo i u drugim sportovima. Škola fudbala Varga takmičila se u četiri sporta: badminton, košarka, igre bez granica, fudbal. Negde smo nastupili sa više, negde sa manje uspeha.

I kod naše i kod drugih ekipa, bilo je mnogo radosti, smeha, suza radosnica, tuge zbog poraza i proslavljanja pogodaka na kojima bi im pozavideli i vrhunski sportisti. Bilo je pravo zadovoljstvo družiti se sa mališanima, a i mališani su uživali u olimpijadi. Deca su zadovoljna napustila sportska borilišta, puna lepih utisaka, bogatija za novo iskustvo, puna utisaka i bogatija za neka nova prijateljstva.

Sledećeg vikenda, 16. i 17. maja nastavljaju se borbe za medalje.

zabac olimpijada    zabac olimpijada    zabac olimpijada
zabac olimpijada    zabac olimpijada    zabac olimpijada